RVS Buitendouche C1 Carbon

C1

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 1.838,84 (Excl. BTW)
€ 2.225,00

Snel overzicht

- Douche
- Materiaal: roestvrij staal (RVS) 316L
- Nautische kwaliteit

RVS Buitendouche Motivo R

Meer afbeeldingen

Details

Techniek en design, in een esthetiek met een sober en lineair gevoel, uiterst praktisch en actueel, de C1-Carbon. Gebouwd van koolstofvezel (carbon) en AISI 316L roestvrij staal. De C1- Carbon is ontworpen om volledig gedemonteerd te worden, snel en gemakkelijk te gebruiken en vervolgens gemakkelijk op te bergen tijdens het varen. De slanke verhoudingen en elegante eenvoud maken het de ideale aanvulling voor een motorjacht..

De C1-Carbon biedt u het plezier van een echte, comfortabele douche op elk type boot, zowel van zeilboten tot aan motorboten. De installatie gaat snel en eenvoudig. De douche kunt u eenvoudig in drie stappen in- en uit elkaar halen. De douchekop zal altijd de ideale hoogte zijn, omdat de onderste helft van de douchecabine, inclusief de mengkraan, is aangepast aan de door elke boot gewenste metingen.

Dankzij het exclusieve ontwerp van de douche draait de C1-Carbon1 360 °, zodat u de richting van de waternevel kunt regelen en zelf kunt regelen waar u wilt gaan douchen.

De douche bestaat uit twee delen, gemaakt van composietvezel en bedekt met een bi-georiënteerde koolstofvezel welke is afgewerkt met een anti-uv-lak. Onzichtbare koud / warmwateraansluitingen met 1/4 "-aansluitingen en snelkoppelingen. Dubbele functie mixer (waterstroom en watertemperatuur) zonder zichtbare schroeven, vervangbaar filter; drukvergrendeling op de douchebak, geen gereedschap nodig.

Daarnaast bestaat ook altijd de mogelijkheid om de douche groter of kleiner te maken naargelang uw wensen:

Eigenschappen C1 Carbon:

- Materiaal; Carbon en roestvrijstaal 316L
- Merk: Inoxstyle
- Onzichtbare koud/warm aansluitingen
- Diameter douche: 45 mm
- Hoogte douche: 207 cm. Eventueel maatwerk mogelijk
- Lengte douchearm: 375 mm
- Mixer zit op een hoogte van 130 cm
- Dubbele functie van de mixer (waterstroom en watertemperatuur)
- Eventueel te leveren met dekpot en beschermingshoes


Extra informatie

EAN Code7110935207979

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: