Bezorging
Bestellingen bij Geboo Roestvrijstaal worden direct verwerkt en verpakt. Bezorgingen worden uitgevoerd van maandag t/m vrijdag.

Wanneer de bestelling wordt aangeboden en u bent niet thuis, dan vindt u een verwijzing van de bezorger in uw brievenbus. Uw bestelling wordt nogmaals aangeboden óf de bestelling wordt bij uw buren afgeleverd. Wat ook kan is dat de bezorger het pakket aanbiedt bij het dichtsbijzijnde DPD depot. Altijd ontvangt u een verwijzing van de bezorger wat er zal gebeuren met uw bestelling.

Verzendkosten
Verzendkosten bedragen € 6,95 binnen Nederland. Voor België bedragen de verzendkosten € 12,10 per bestelling. Overige landen op aanvraag.

Levertijd
Normaliter een tot enkele werkdagen.

Track & Trace en verzendbevestiging
Wanneer uw product is verzonden ontvangt u automatisch een bericht van Geboo Roestvrijstaal op het door u opgegeven e-mailadres met daarin een verzendbevestiging en een Track & Trace code. Met deze TT-code kunt u gemakkelijk en snel de status van uw bestelling checken op de site van de pakketbezorger. 

Retourzendingen
Standaard bestellingen gedaan via onze webwinkel mogen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden aan GEBOO. Het aankoopbedrag wordt na acht dagen na ontvangst van de geretourneerde goederen (mits in onbeschadigde, volledige verpakking en voldoende gefrankeerd verzonden) teruggestort op uw rekening. Dit geld alleen voor standaard impuls aankopen.